Onze Wijnen

De wijnkaart hebben wij zorgvuldig uitgekozen: een mooie variatie tussen open- en gesloten wijnen; zowel de traditionele als de nieuwe landen zijn vertegenwoordigd; zelfs een aantal biologische wijnen staan op de wijnkaart. Uniek is verder, dat wij een aantal wijnen hebben uitgekozen die ook door middel van braille te lezen zijn.


Het is bij de R55 mogelijk om zo geheten, wijn proefplankjes te bestellen: dit zijn een drietal wijnen, die speciaal zijn uitgekozen om zowel de beginnende wijndrinker als de professionel wijndrinker positief te verrassen. De formule van wijnproefplankjes wordt verder compleet gemaakt door het 'wine-by-the-glass'-concept: via de Enomatic-systemen worden onze klanten in de gelegenheid gesteld om topwijnen te proeven, die U zelden of nooit geproefd heeft.


Verder is het mogelijk om bij de R55 fingerfood en gerechten te bestellen, om uw smaakpupillen verder te ontwikkelen: iedere week hebben wij een vijftal zelfgemaakte fingerfoods en een drietal kleine gerechten op de kaart staan. Het totale assortiment bevat een 20-tal fingerfoods, dat afhankelijk van het seizoen en de tijd van de producten geserveerd kan worden.

Uiteraard houden wij ook rekening met mensen die nog deel gaan nemen  aan het verkeer: de betere sapjes/waters of een compleet verzorgde kop koffie zijn bij ons te verkrijgen.

Zelfs aan de bierdrinker hebben wij gedacht.....

Via onderstaande link, komt U uit bij onze wijnkaart.
/cubes/data/img/2016_zomerkaart.pdf

Agenda

@Wienkontor Tweets