Onze Wijnen

De wijnkaart hebben wij zorgvuldig uitgekozen: een mooie variatie tussen open- en gesloten wijnen; zowel de traditionele als de nieuwe landen zijn vertegenwoordigd; zelfs een aantal biologische wijnen staan op de wijnkaart. Wij hebben momenteel ca 80 wijnen waarvan 40 by the glass!
Ook zullen we de komende weken aandacht schenken aan de limburgse wijnen waar in samenwerking met centrum Limburgse wijne een proefplankje wordt samengesteld. wij hebben oa het wijnhuis St Martinus uit Vijlen met oa een prachtige Cuve Vilaris een soepele rode wijn van 10% Monarch. Verder nieuw : Wijnhuis Salamander uit Eys en natuurlijk de Apostelhoeve uit Maastrichten wijnhuis Overst


Het is bij de Bk7 mogelijk om zo geheten, wijnflight proefplankjes te bestellen: dit zijn een drietal wijnen, die speciaal zijn uitgekozen om zowel de beginnende wijndrinker als de professionel wijndrinker positief te verrassen. De formule van wijnproefplankjes wordt verder compleet gemaakt door het 'wine-by-the-glass'-concept: via de Enomatic-systemen worden onze klanten in de gelegenheid gesteld om topwijnen te proeven, die U zelden of nooit geproefd heeft.


Wienkontor Bk7  maakt ook kleine fingefood gerechtjes en ... laat u lekker verrassen met mooie en lekkere gerechtjes verzorgt door onze buren.

Uiteraard houden wij ook rekening met mensen die nog deel gaan nemen  aan het verkeer: de betere sapjes/waters of een compleet verzorgde kop koffie zijn bij ons te verkrijgen.

Zelfs aan de bierdrinker hebben wij gedacht.....
 Brand bier van de Tap en nu een lekker Bockbiertje van Brand. verder een drietal speciaal biertjes die de moeite van het proberen waard zijn

Via onderstaande link, komt U uit bij onze wijnkaart./cubes/data/imgwijnkaart2019

Agenda

iedere dinsdag Cafe Chantant.
aanvang : 21:00 uur

Zondag 18 augustus
Stichting Horeca Bassin organiseert een Muziekdag Op het Ponton in het bassin: 
voorprogramma NNB 15:00 uur
Hoofdact  Cattapana vanaf 16:00 uur


                           
                       Wist u dat we nog een mooie gewelvenkelder naast ons hebben liggen, dat deze gebruikt kan worden voor
vergaderingen, proeverijen, ontvangsten, recepties, feestjes
meer info aan de bar of op:  info-aanvragen-proeverijen-@wienkontor.nl
Kom eens genieten op ons geheel vernieuwde terras!

@Wienkontor Tweets